Produkcja

Nasz zakład produkcyjny zlokalizowany w Połajewie niedaleko Poznania zaopatrzony jest w najnowsze i najwyższej jakości zautomatyzowane systemy pozwalające na stałą i dokładną kontrolę produkcji i funkcjonowanie zakładu. Korzystamy z urządzeń uznanych europejskich firm. Dzięki temu jakość naszych produktów jest zawsze najwyższa. Hale produkcyjne zakładu należą do jednych z najbardziej nowoczesnych w Polsce.


Organizacja pomieszczeń w zakładzie pozwala na sprawną i szybką produkcję przy jednoczesnym dokładnym sprawowaniu kontroli nad nią. Dbamy o to, by nasze wyroby od początku produkcji aż do dostarczenia ich do Państwa były traktowane ze szczególną dbałością. Nasz zakład posiada m.in. zintegrowany system chłodniczy (m.in. mroźnię szokowa i składową), które dają gwarancję, że nasz produkt będzie znajdował się w odpowiedniej temperaturze i warunkach, utrzymując swój niepowtarzalny smak i charakter.


W zakładzie produkcyjnym przestrzegamy bardzo ściśle określonych zasad higieny, odpowiadających najwyższym europejskim normom. W tym celu wykorzystujemy najnowsze technologie i urządzenia sanitarne. Dzięki temu możemy zapewnić Państwu produkty zawsze najświeższe, najzdrowsze i najlepszej jakości. Również nasi pracownicy na każdym etapie produkcji przestrzegają określonych norm higienicznych i BHP. W zakładzie produkcyjnym w Połajewie jest stosowany system HACCP (zgodny z normami europejskimi) w pełni we wszystkich działach produkcji i sprzedaży.


Mięso, z którego tworzymy nasze produkty dostarczaja nam sprawdzeni dostawcy, gwarantujący najwyższa jakość surowców. By mieć pewność, że dostarczany do nas surowiec produkowany jest w odpowiednich warunkach, na bieżąco kontrolujemy wszelkie jego dostawy do naszego zakładu.

Surowe normy produkcji i pełniony nad nią nadzór dają pewność, że produkt, który Państwo nabywacie spełni Wasze oczekiwania.


©Copyright 2012 - All Rights Reserved by mikry.pl